Välkommen!
 

Jag som står bakom Fame Factory's kennel heter Emma Hansson. Jag har rasen Xoloitzcuintle, mer känd i Sverige som Mexikansk nakenhund. Jag fick min första Xoloitzcuintle när jag var 17 år. Det var en mellanstor hane med kaxighet och vilja. Ungefär som mig själv kan man säga =)


Tyvärr finns min första hund inte längre kvar men jag har istället min älskade tik Classic Joy Carmen, min mexikanska import Tlauquitenco Tlaloc och en egenuppfödd pälsad xolo vid namn Fame Factory´s Marvelous. Utöver de hundarna jag har hemma har jag även valt att behålla vissa för avel, för att på så sätt kunna gå vidare på de blodslinjer jag en gång börjat med!

Mina hundar har skänkt mig enorm glädje genom åren och vi har tillsammans provat på de flesta hundsporter, allt från utställning till lydnad och viltspår.

Mitt intresse för rasen har med åren blivit större och det har blivit flera resor till Mexiko, rasens hemland. Min förhoppning med denna hemsida är att ge Er större insikt i en underbar hundras med många kvalitéer. Läs, titta och förundras!

Emma Hansson, Fame Factory´s kennel